Livrare și retur

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre ZET AD PUB. Termenul de livrare a produselor variază între 1 și 30 de zile în funcție de produs și se stabilește uneori împreună cu clientul. Pentru produsele nepersonalizate aflate in stoc, termenul e de 3 zile lucratoare.

Livrarea se face prin reteaua de distributie Sameday, DPD, Pallex sau Fan Courier, . Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre ZET AD PUB SRL sau la specificația exactă a clientului

Valoarea transportului variaza de la 0 lei la 1.000 de lei. Majoritatea produselor au o valoare de transport apropiată de 0. Produsele cu o valoare mare a transportului vor fi semnalizate corepunzator.

Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar/ card), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra.

Plata produselor comandate prin oldcustoms.ro se poate face astfel: prin ordin de plata/transfer bancar in avans sau plata cu cardul online.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre ZET AD PUB SRL.

Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul, PayLike iar ZET AD PUB SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 30 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Aveți dreptul să returnați orice produs achiziționat de pe site-ul oldcustoms.ro fără un anumit motiv în acest termen de 30 de zile, cu specificația să plătiți transportul coletului.

Produsele necomforme, deteriorate sau avariate în perioada de garanție specificată pentru acel produs vor fi schimbate, sau la cererea clientului, rambursate.

Procedura pentru orice produs returnat e un e-mail la zad@oldcustoms.ro cu specificația ”returnare produs” unde să ne prezentați motivul și modalitatea – schimbare produs sau returnare bani.